24ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16 – 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(γωνία οδών Εθνικής Αμύνης & Αλ. Σβώλου, 2ος όροφος)

Χορηγός: Αφοί Κυριακίδη ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

Προθεσμία υποβολής επιστημονικών ανακοινώσεων 8 Δεκεμβρίου 2023, χωρίς δυνατότητα οποιασδήποτε παράτασης.

Αναλυτικό Πρόγραμμα → Συνοπτικό Πρόγραμμα   → Γενικές Οδηγίες     → Δελτίο Συμμετοχής

Η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Γ.Β.Ε. είναι δωρεάν. Η συμμετοχή στα σεμινάρια για όσους εγγραφούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο είναι δωρεάν. Το συνέδριο θα περιλαμβάνει: Το συνέδριο θα περιλαμβάνει 4 εξειδικευμένα σεμινάρια

  • Σεμινάριο «Pilates update – Οι τελευταίες εξελίξεις στη μέθοδο του Joseph Pilates σύμφωνα με τις επιστήμες της άσκησης. Οργάνωση μαθήματος, ασκησιολόγιο, αντενδείξεις, παραλλαγές και νέος εξοπλισμός σε Mat & Equipment».
  • Σεμινάριο «Αποτελεσματικοί κανόνες συμπεριφοράς ή στρατηγικές θετικής συμπεριφοράς προπονητών/τριών και γονέων στο νεανικό αθλητισμό».
  • Σεμινάριο «Εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό».
  • Σεμινάριο «Παιδί, Άσκηση και Υγεία στο Νερό».

Eδικές εισηγήσεις, στρογγυλές τράπεζες Workshops

  • «Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα και Αθλητισμός». Η συμμετοχή του μη κερδοσκοπικού περιβαλλοντικού οργανισμού «Greek Eco Project» έρχεται να μας θυμίσει την άρρηκτη σχέση που έχει ο αθλητισμός με το περιβάλλον και πόσο επιτακτική είναι πλέον η ανάγκη για πιο πράσινες και βιώσιμες πρακτικές σε όλες τις εκφάνσεις του.
  • «Bask@School:  Συνεργασία αθλητικών σωματείων και σχολείων για την προώθηση της καλαθοσφαίρισης στους νέους».
  • «Η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας των παιδιών μέσω της παροχής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ποδηλάτου: μελέτες περίπτωσης και διδάγματα».

Όπως επίσης ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές, αναρτημένες, short και full paper). Στους συμμετέχοντες στο συνέδριο θα δοθεί Δίπλωμα Συμμετοχής. Για κάθε σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ): Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική – Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Ειδική αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση, Άθληση και αναψυχή, Βιοχημεία της άσκησης, Αθλητισμός και Διατροφή, Διδακτική και θεωρία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, Ειδικά θέματα διαφόρων αθλημάτων, Χορός και Λαογραφία, Αθλητική τεχνολογία, Φυσιοθεραπεία, Ντόπινγκ, Μετρήσεις και αξιολόγηση, Αερόμπικ, Στατιστική, Φυσιολογία, Εργομετρία, Κλινική εργοφυσιολογία κλπ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη, Τηλ. και Φαξ: 2310 / 282512