«Ψηφιακή Επικοινωνία, Ρομποτική και New Media στον Αθλητισμό» , ένα καινοτόμο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου


Το πρόγραμμα με τίτλο ”Ψηφιακή Επικοινωνία, Ρομποτική και New Media στον Αθλητισμό” είναι πλήρως προσαρμοσμένο στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον εντός του οποίου καλούνται σήμερα να εργαστούν τα στελέχη και οι γυμναστές των αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Παρέχεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως με συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-κατάρτισης, ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να μελετά τις ημέρες και τις ώρες που τον διευκολύνουν.
Είναι ετήσιας διάρκειας (39 εβδομάδες, 325 ώρες φόρτου εργασίας).
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και 13 ECTS.
Το πρόγραμμα παρέχει μοριοδότηση
για την κατάταξη στους πίνακες διορισμών/προσλήψεων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση βάσει του ν. 4589/2019 άρθρο 57, για την κατάταξη στους πίνακες επιλογής στελεχών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βάσει του ν. 4547/2018 άρθρο 21.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των σπουδών, την διάρθρωση του προγράμματος και τα δίδακτρα, παρέχονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος: https://sportcommunication.uop.gr.