14ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Γ.Β.Ε.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7 – 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(γωνία οδών Εθνικής Αμύνης & Αλ. Σβώλου, 2ος όροφος)

Οργάνωση: Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ειδικές εισηγήσεις – στρογγυλές τράπεζες, 2 εξειδικευμένα σεμινάρια, μια ειδική παρουσίαση και ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές, αναρτημένες, short  και full paper).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη

Τηλ. και Φαξ: 2310 / 282512  –  Διεύθυνση internet, www.egve.gr 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ): Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική – Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Ειδική αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση, Άθληση και αναψυχή, Βιοχημεία της άσκησης, Αθλητισμός και Διατροφή, Διδακτική και θεωρία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, Ειδικά θέματα διαφόρων αθλημάτων, Χορός και Λαογραφία, Αθλητική τεχνολογία, Φυσιοθεραπεία, Ντόπινγκ, Μετρήσεις και αξιολόγηση, Αερόμπικ, Στατιστική, Φυσιολογία, Εργομετρία, κλπ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: Στα πλαίσια του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου θα διεξαχθούν και 2 εξειδικευμένα σεμινάρια.

1) Σεμινάριο «Φυσική Αγωγή και Αυτισμός», σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Θεραπευτικής Γυμναστικής και Ειδικής Φυσικής Αγωγής. Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής.

2) Σεμινάριο «Άθληση και Παιχνίδι στην Προσχολική Ηλικία: Στόχοι, Περιεχόμενα, Μέθοδοι»: Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Racquetgoal: Στo πλαίσιο του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου θα γίνει και ειδική παρουσίαση του Racquetgoal: Ένα καινούριο Racquet Sport. Η συμμετοχή για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο είναι δωρεάν.