ΕΓΒΕ - Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος


  Οργάνωση
  Εκδηλώσεις
  Περιοδικά
  Ο Κλάδος μας
  Σύνδεσμοι
  Φωτογραφικό Υλικό
 
 

Home

Contact

Αρχική

Επικοινωνία
Γενικές Οδηγίες
Δελτίο Συμμετοχής

13ο ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Γ.Β.Ε.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8 - 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(Εθνικής Αμύνης & Αλ. Σβώλου γωνία, 2ος όροφος)

Προθεσμία υποβολής επιστημονικών ανακοινώσεων
30 Νοεμβρίου 2012

Η συμμετοχή στο θεματικό συνέδριο για τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Γ.Β.Ε. είναι δωρεάν.
Η συμμετοχή στα 2 σεμινάρια για όσους παρακολουθήσουν το συνέδριο είναι δωρεάν.
Η συμμετοχή στο Sports Leaders Forum 2012 για όσους εγγραφούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο (εκτός από τις b2b συναντήσεις) είναι δωρεάν.
Το θεματικό συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ειδικές εισηγήσεις - στρογγυλές τράπεζες, 2 εξειδικευμένα σεμινάρια, το Sports Leaders Forum 2012 και ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές, αναρτημένες, short και full paper).

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ, ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ, SORT ΚΑΙ FULL PAPER).

Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική - Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Ειδική αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση, Άθληση και αναψυχή, Βιοχημεία της άσκησης, Αθλητισμός και Διατροφή, Διδακτική και θεωρία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, Ειδικά θέματα διαφόρων αθλημάτων, Χορός και Λαογραφία, Αθλητική τεχνολογία, Φυσιοθεραπεία, Ντόπινγκ, Μετρήσεις και αξιολόγηση, Αερόμπικ, Στατιστική, Φυσιολογία, Εργομετρία, κλπ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στα πλαίσια του 13ου Θεματικού Συνεδρίου θα διεξαχθούν και 2 εξειδικευμένα σεμινάρια. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων για όλους τους μετέχοντες στο 13ο Θεματικό Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση Συμμετοχής για το κάθε ένα.

1) Σεμινάριο «Η Επίδραση της Άσκησης στον Εγκέφαλο» σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών. Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 13ο Θεματικό Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής.

2) Σεμινάριο «Διατροφή, Φυσική Δραστηριότητα και Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου Ι»: Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 13ο Θεματικό Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στα πλαίσια του 13ου Θεματικού Συνεδρίου θα διεξαχθεί και το Sports Leaders Forum 2012 που διοργανώνεται από τη CK AGENCY (η οποία παρέχει υπηρεσίες sports management & marketing σε αθλητικούς φορείς). Ομιλητές στο Sports Leaders Forum 2012 θα είναι σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, που θα αναλύσουν καίρια ζητήματα του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση των στελεχών για τις δυνατότητες χρηματοδότησης των δράσεων τους από επιδοτούμενα προγράμματα, έτσι ώστε αυτές να καταστούν βιώσιμες στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Παράλληλα, θα γίνει μια εκτενής αναφορά σε προτεινόμενες υπηρεσίες που λύνουν πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά στελέχη, όπως η σύναψη επικερδών εμπορικών και προμηθευτικών συνεργασιών, η ασφαλιστική κάλυψη, οι ιατρικές υπηρεσίες, κτλ. Η συμμετοχή για όλους τους μετέχοντες στο 13ο Θεματικό Συνέδριο (εκτός από τις b2b συναντήσεις) είναι δωρεάν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη

(κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 17.30 έως 21.30)
Τηλ. και Φαξ: 2310 / 282512 - Διεύθυνση internet, www.egve.gr

.